Український позашляховий автобус здобув нагороду «Red Dot Award 2020»

 

Перший у світі позашляховий автобус важкого класу «Torsus Praetorian», біля витоків створення якого стояла українська компанія «Pulsar Expo», удостоєний престижної премії «Red Dot Award» у категорії «Product Design 2020» за видатну якість дизайну. Про це повідомляє «АвтоЦентр».

Зазначається, що авто розроблене в партнерстві з незалежною преміальною студією транспортного і промислового дизайну «Werkemotion». Конструкція автобуса унікальна: на повнопривідне і потужне шасі «MAN TGS» (4х4) встановлено кузов із композитних матеріалів, захищений поліуретановим покриттям «Line-X». Є також і спеціальні позашляхові шини «Michelin».

Засновник і генеральний директор компанії Вахтанг Дзхукашвілі зазначив: «Для нас велика честь бути відзначеними всесвітньо шанованою нагородою «Red Dot» за видатний дизайн нашого знакового автобуса «Torsus Praetorian». Ми дуже пишаємося тим, що отримали цю нагороду, яка є свідченням вмілої роботи команди «Torsus» і наших партнерів із дизайну зі студії «Werkemotion», котрі допомогли побудувати найкрутіший у світі автобус для бездоріжжя».

Довідка

Понад 60 років премія «Red Dot» надає конструкторам і компаніям платформу для оцінки кращого дизайну. Кожен із 6 500 продуктів, які увійшли до конкурсу із 60 країн світу, докладно вивчається журі в пошуках найкращих рішень. Протягом декількох днів експерти аналізують естетику, використані матеріали, рівень майстерності, ергономіку і функціональність.

Газета "Вечірня Полтава"
Переглядів: 5 | Коментарів: 1


Додати новий коментар

Зображення користувача Fapigk.

buy rocaltrol 0.25mg for sale <a href="https://rocaltrtn.com/">buy rocaltrol pill</a> cost rocaltrol 0.25mg